LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ministrul Energiei: Problema furnizarii energiei termice in Romania, aparuta din cauza inactivitatii autoritatilor centrale si adancita de administratiile locale. ELCEN are datorii de aproximativ 150 de milioane de euro (VIDEO)
 • Ministrul Energiei, Andrei Gerea a vorbit joi, intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre fuziunea dintre RADET si ELCEN. in mod evident problema furnizarii...
  Stiri b1.ro - 24 Sep 2015, 20:43

  Citeste articolul complet:
  Ministrul Energiei: Problema furnizarii energiei termice in Romania, aparuta din cauza inactivitatii autoritatilor centrale si adancita de administratiile locale. ELCEN are datorii de aproximativ 150 de milioane de euro (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.526 sec.