LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ministrul Finantelor s-a razboit marti cu UE, cu Schengen, cu SUA, cu senatorul Ctu si cu bancherii. Dar a venit si cu solutii: Parafrazez un conducator de tara: Romnia first! Nu sunt nationalist!
 • Marti, intr-o conferinta pe teme financiare, ministrul Finantelor a dat un adevarat recital pro-european. S-a razboit cu UE, cu Schengen, cu SUA, cu senatorul liberal Florin Citu, cu bancherii autohtoni, a propus si cateva solutii la limita supra-realismului pentru ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit bugetar. Pe scurt, a dat un...
  Hotnews.ro Actualitate - 05 Iun 2018, 13:19

  Citeste articolul complet:
  Ministrul Finantelor s-a razboit marti cu UE, cu Schengen, cu SUA, cu senatorul Ctu si cu bancherii. Dar a venit si cu solutii: Parafrazez un conducator de tara: Romnia first! Nu sunt nationalist!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.545 sec.