Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Muncii, Marius Budai: Guvernul are bani pentru pensii, Iohannis minte din nou

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, Marius Budai: Guvernul are bani pentru pensii, Iohannis minte din nou

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, dezminte informatiile lansate in spatiul public de catre presedintele Iohannis si seful PNL, Ludovic Orban, referitoare la faptul ca Guvernul nu. continuă pe Antena3

Elevii ar putea beneficia si ei de gratuitate pe tren, anunta ministrul Muncii, Marius Budai

Elevii ar putea beneficia de gratuitate pe tren, precum studentii, anunta la Sibiu, ministrul Muncii, Marius Budai. Nu avem nicio intentie sa scoatem subventiile pentru studenti din calcul. Noi le-am dat,.

Ministrul Budai (PSD) il contrazice pe Iohannis: Guvernul are bani pentru pensii. Presedintele minte

Ministrul Muncii, Marius Budai, neaga acuzatiile PNL si ale presedintelui Klaus Iohannis conform carora Guvernul nu mai are bani de pensii si salarii. Ministrul PSD s-a intalnit cu cu pensionarii din judet,.

Ministrul Muncii anunta ca si elevii ar putea beneficia de transport gratuit cu trenul

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca elevii ar putea calatori gratis cu trenul, asa cum o fac studentii. Nu avem nicio intentie sa scoatem subventiile pentru studenti din calcul. Noi le-am.

Ministrul Muncii anunta ca si elevii ar putea primi gratuitate la calatoria cu trenul

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca este posibil ca si elevii sa beneficieze in viitor, de transport gratuit cu trenul, cum au in.

VIORICA DANCILA: Guvernul actual a alocat cei mai multi bani pentru sanatate

Premierul Vorica Dancila, a declarat, astazi, cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii, .

Ministrul Tineretului, Bogdan Matei: Guvernul va trece taberele din tara la Consiliile judetene

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a anuntat la Arad, ca toate taberele din tara, aproximativ 500, vor trece la consiliile judetene pana in 2020, in cadrul procesului de.

HOROSCOP 22 MAI. Apar o multime de sanse de bani pentru nativii acestei zodii

Horoscop 22 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 22 mai Berbec Astazi este o zi foarte norocoasa pentru celibatari. E posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care va va.

Ce plan are PMP pentru Parlamentul European. Fostul presedinte Traian Basescu, invitat marti, de la ora 12.00, la HotNews.ro LIVE

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, este invitat marti, de la ora 12. 00, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana marti la ora 11. 00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce plan are PMP pentru Parlamentul European. Fostul presedinte Traian Basescu discuta LIVE la HotNews.ro: in campania electorala ar fi trebuit sa fim onesti cu romanii si sa le vorbim mai mult despre Europa

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, este invitat marti, de la ora 12. 00, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. nterviul va fi transmis LIVE pe paginile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. El a spus ca actuala campanie electorala nu este una obisnuita, axandu-se pe problematica interna, ci nu pe probleme legate de Uniunea Europeana, asa cum ar fi trebuit. in campania electorala ar fi trebuit sa fim onesti cu romanii si sa le vorbim mai mult despre Europa, a afirmat Basescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )