Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Transporturilor: 40 la suta din pierderile Tarom pe 2017, in mandatul lui Wolff. in doua luni din 2019, 47 de milioane de lei pierderi

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: 40 la suta din pierderile Tarom pe 2017, in mandatul lui Wolff. in doua luni din 2019, 47 de milioane de lei pierderi

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a declarat sambata ca 40 la suta din pierderile Tarom pe 2017au fost facute in mandatul fostului director Werner Wolff, iar in doua luni din 2019 acesta a reusit performanta sa aiba 47 de milioane de lei pierderi. Cuc a reprosat ca s-au deschis foarte multe curse fara studiu de rentabilitate, ca au existat plecari voluntare, dar numarul angajatilor a crescut, nefiind insa vorba despre piloti. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: 40% din pierderile Tarom pe 2017, in mandatul lui Wolff. in doua luni din 2019, 47 de milioane de lei pierderi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat sambata ca 40% din pierderile Tarom pe 2017 au fost facute in mandatul fostului director Werner Wolff, iar in doua luni din 2019 acesta a reusit performanta sa aiba 47 de milioane de lei pierderi. Cuc a reprosat ca s-au deschis foarte multe curse fara studiu de rentabilitate, ca au existat plecari voluntare, dar numarul angajatilor a crescut, nefiind insa vorba despre piloti.

Dupa ce a bagat Tarom in criza, ministrul Transporturilor vine cu o solutie

Fara sa aiba in vedere consecintele gesturilor sale, ministrul Transporturilor a demis in ultimele zile Consiliul de Administratie al Tarom si l-a lasat fara un presedinte. Razvan Cuc are insa o solutie. Ieri, am detalliat situatia tensionata din cadrul Tarom si motivul pentru care intreaga sa flota aeronautica ar putea fi parcata din cauza unui [] .

Ministrul Transporturilor, despre noul director Tarom: O sa vedeti ca e de meserie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat ca joi va avea loc o intrunire a unui nou Consiliu de Administratie al Tarom si va fi numit un nou director general. El a refuzat sa spuna numele acestuia, precizand insa ca este un om care tine cu Tarom-ul si o persoana din acest domeniu, un om de meserie. Eu va spun atata: ce a fost pana acuma, a fost la Tarom epoca lui Tudose, a afirmat Cuc.

Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Nu voi mai anunta cand merg pe santiere

ACTUALIZARE Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante ---- Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astazi, ca nu va mai anunta dinainte cand va merge pe santiere, pentru a vedea constructorii cum lucreaza cu adevarat, precizand ca a inteles foarte clar mesajul romanilor si ca rabdarea tuturor a ajuns la o limita.

Ministrul Transporturilor spune ca nu va mai anunta cand merge pe santiere pentru a vedea cum lucreaza constructorii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, ca nu va mai anunta dinainte cand va merge pe santiere, pentru a vedea constructorii cum lucreaza cu adevarat, precizand ca a inteles foarte clar mesajul romanilor si ca rabdarea tuturor a.

Ministrul Transporturilor, despe Uber si Clever: Dam o ordonata care sa combata pirateria

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declaratjoi, 21 martie, la Alba Iulia ca autoritatile nu vor sa interzica activitatea firmelor precum Uber si Clever, ci vor ca toata lumea sa urmeze aceeasi legislatie.

Ministrul Transporturilor, despe Uber si Clever: Dam o ordonanta care sa combata pirateria

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declaratjoi, 21 martie, la Alba Iulia ca autoritatile nu vor sa interzica activitatea firmelor precum Uber si Clever, ci vor ca toata lumea sa urmeze aceeasi legislatie.

Ministrul Transporturilor verifica din nou stadiul lucrarilor pe loturile 1 si 2 ale autostrazii Sebes - Turda

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, este prezent din nou in judetul Alba, pentru a verifica stadiul lucrarilor pe primele doua loturi ale Autostrazii Sebes - Turda, dupa doar 3 saptamani de la precedenta vizita.

Ministrul Transporturilor, anunt de ULTIMA ORA: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat sambata, ca TAROM va anula mai multe curse neperformante. Este vorba despre curse cu un grad de incarcare de sub 25%, in cazul carora avioanele zburau cu doar ze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )