Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Transporturilor anunta ca va plati in plus constructorii de sosele care accepta sa lucreze si non-stop

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor anunta ca va plati in plus constructorii de sosele care accepta sa lucreze si non-stop

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, sustine ca a gasit metoda prin care-i poate determina pe constructorii de drumuri si autostrazi sa lucreze fara oprire, solutia platilor suplimentare contractelor urmand sa fie aplicata si la Autostrada Transilvania pe sectiunea Biharia Bors. continuă pe Adevărul

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunta: Gara de Nord va fi reabilitata

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Cuc, vizita pe santierul autostrazii Brasov-Rasnov

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astuzi, dupa o vizita pe santierul de autostrada dintre Brasov si Rasnov, ca ritmul de lucru si mobilizarea sunt bune, iar constructorul roman isi asuma sa finalizeze lucrarile inainte de termenul din contract. El a spus ca se lucreaza si sambata, urmand sa fie introduse si ture de noapte.

Ce spune ministrul Transporturilor despre inaugurarea a 180 de kilometri de autostrada, in 2019: Estimarea este un pic gresita

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca va face o evaluare a activitatii sefului CNAIR, Narcis Neaga, dar si a situatiei privind numarul de kilometri de autostrada care pot fi dati in folosinta in acest an. Domnul Neaga a avansat un numar de 180 de kilometri, dar trecand ieri pe santiere . ) am constatat ca estimarea este un pic gresita, a spus Cuc.

Ministrul Transporturilor: Autostrada dintre Rasnov si Cristian chiar se va face!

Ministrul Transporturilor si Narcis Neaga, au verificat stadiul lucrarilor la Autostrada Bucuresti -.

Ministrul Transporturilor promite o mica modernizare la Gara de Nord inainte de Euro 2020 si una de amploare mai incolo

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca lucrari de modernizare a Garii de Nord din Bucuresti vor fi executate inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrari mai ample, scrie Agerpres. Despre planuri mari de modernizare pentru Gara de Nord se vorbeste de peste un deceniu, iar cele mai radicale proiecte se refera la mutarea garii, dar nu sunt chiar fezabile fiindca ar costa peste un miliard de euro.

Ministrul Transporturilor, scuza pentru directorul CNAIR: Estimarea sa este un pic gresita

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, vineri, in timpul unei vizite in judetul Arad, ca pana la finalul lunii iunie va evalua activitatea directorului general al Companiei Nationale de Administrare.

O noua actiune de imagine a lui Razvan Cuc: Ministrul Transporturilor a dat un nou ultimatum constructorului lotului 2 al autostrazii Sebes-Turda

O noua actiune de imagine a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Acesta a mers, joi, pe santierul lotului 2 de autostrada Sebes - Turda si, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, a dat un nou ultimatum.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )