LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ministrul Transporturilor, despre Razvan Cuc: Stia ca metroul din Dr. Taberei nu poate fi dat in folosinta in 2019. A dezinformat intentionat opinia publica
 • Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, sustine ca predecesorul sau Razvan Cuc, care anuntase ca termen de finalizare pentru magistrala 5 de metrou sfarsitul acestui an, a dezinformat opinia publica in mod deliberat, Bode sustinand ca lui Cuc i s-a comunicat ca magistrala de metrou nu poate fi finalizata pana la finele lui 2019.
  Adevarul.ro - 22 Nov 2019, 14:00

  Citeste articolul complet:
  Ministrul Transporturilor, despre Razvan Cuc: Stia ca metroul din Dr. Taberei nu poate fi dat in folosinta in 2019. A dezinformat intentionat opinia publica


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.583 sec.