LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Mostenirea lui Teodorovici pentru Guvernul Orban: deficit bugetar de 2,6%, la noua luni, cu peste un procent mai mare decat anul trecut Datele Ministerului Finantelor
 • Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative anuntate de Ministerul Finantelor, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, cu aproape un punct procentual mai mare decat anul trecut cand era de 1,77%.
  Hotnews.ro Actualitate - 30 Oct 2019, 12:36

  Citeste articolul complet:
  Mostenirea lui Teodorovici pentru Guvernul Orban: deficit bugetar de 2,6%, la noua luni, cu peste un procent mai mare decat anul trecut Datele Ministerului Finantelor


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.532 sec.