Libnet.ro
UNICEF

22:32

MUGUR ISARESCU iese la ATAC! PRECIZARI cruciale despre AURUL ROMANESC aflat in Marea Britanie

B1 B1,
MUGUR ISARESCU iese la ATAC! PRECIZARI cruciale despre AURUL ROMANESC aflat in Marea Britanie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca aurul aflat in custodie la Banca Angliei apartine in continuare Romaniei si nu poate fi folosit decat la instructiunile exprese ale BNR. Anuntul este o. continuă pe B1

Dragos Popescu, BNR: Sapte lucruri obligatoriu de stiut despre aurul Romaniei

De aproape doi ani, mai multi colegi din directiile de specialitate ale BNR au publicat o serie de articole care au lamurit, cu date si documente, problema aurului detinut de Romania la Banca Angliei, explica arbitrajistul principal al Bancii Nationale, Dragos Popescu. Aceste luari de pozitie au fost facute nu neaparat pentru a raspunde comentariilor tendentioase, ci pentru a informa corect publicul, mai spune Popescu, acesta facand o sinteza a acestor precizari, avand acelasi scop: informarea corecta a publicului.

Dragos Popescu, BNR, despre aurul Romaniei: de ce este pastrat la Banca Angliei si in ce situatii poate fi folosit

Problematica pastrarii a mai mult de jumatate din aurul Romaniei la Londra, criticata recent de economistul Lucian Isar, a starnit reactii inclusiv din partea BNR, care a precizat ca nicio banca centrala care a dat aur in custodie Bancii Centrale a Angliei nu primeste dobanda.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )