LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • nca un document oficial care confirma intentia Guvernului de a face optional Pilonul II de pensii. A fost si acum tot eroare materiala?
 • in Raportul Comisiei Europene transmis Consiliului European si publicat in urma cu doua zile, se arata ca Guvernul are in vedere o inversare a reformei sistemului de pensii din 2008, care a introdus Pilonul 2 de pensii si ca potrivit declaratiilor publice, guvernul intentioneaza sa faca transferurile catre Pilonul 2 optionale si sa ia o decizie...
  Hotnews.ro Actualitate - 25 Mai 2018, 10:28

  Citeste articolul complet:
  nca un document oficial care confirma intentia Guvernului de a face optional Pilonul II de pensii. A fost si acum tot eroare materiala?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.61 sec.