Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mai multe mine vor fi redeschise

Adevărul Adevărul,
Mai multe mine vor fi redeschise

Guvernul a decis miercuri deschiderea unei noi cariere de lignit, in cadrul Complexului Energetic Craiova, dar si scoaterea unor terenuri din fondul forestier national pentru realizarea unor investitii si deschiderea a noi capacitati de productie la alte doua cariere de lignit. continuă pe Adevărul

Atentionare MAE de calatorie in Grecia: Mai multe zone sunt afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca mai multe zone vor fi afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, incepand de duminica seara, informeaza institutia, intr-un comunicat de presa.

Ramona Manescu, propusa pentru Ministerul de Externe, a trecut prin Parlamentul European, Guvernul Ponta, doua partide si mai multe controverse legate de avere

Ramona Manescu, 47 de ani, a fost europarlamentar mai multe mandate, pe listele PNL, si ministru al Transporturilor in primul Guvern Ponta, iar in 2017 a trecut la ALDE. Manescu a fost implicata in mai multe controverse legate de afacerile cu terenuri retrocedate.

IMOTECA THE RESIDENTIAL EXPERTS Anul acesta vor fi cu 40% mai multe locuinte noi pe piata

Anul acesta vor fi cu 40% mai multe locuinte noi pe piata, potrivit expertilor Imoteca The Residential Experts. Dezvoltatorii anunta ca vor livra in total 14. 000 de unitati, fata de 8. 500 unitati livrate in 2018. in prezent 100 de proiecte rezidentiale medii si mari se construiesc in Bucuresti si Ilfov, fiind zonele cu cele mai multe tranzactii imobiliare din Romania, conform specialistilor Imoteca.

IMOTECA THE RESIDENTIAL EXPERTS: Dezvoltatorii imobiliari vor livra cu 40% mai multe locuinte noi, anul acesta

Dezvoltatorii imobiliari vor livra, in 2019, cu 40% mai multe locuinte noi, comparativ cu anul anterior, pana la un total de 14. 000 de unitati, releva datele Imoteca The Residential Experts, publicate astazi.

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

Geanina de la Insula Iubirii si-a facut mai multe operatii estetice, dupa filmari. Cum arata acum

Geanina de la Insula Iubirii si-a schimbat look-ul dupa ce s-au incheiat filmarile pentru emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1. Si-a facut mai multe operatii estetice si pare de nerecunoscut, dar si-a schimbat chiar si atitudinea. Totul pare sa aiba legatura cu o noua poveste de dragoste. Geanina de la Insula Iubirii si-a .

Iesise in fata blocului dintr-un cartier din Drobeta Turnu-Severin si a vazut mai multe pisici adunate langa o masina. S-a apropiat sa vada ce se intampla si a incremenit. Iesea pe la farul masinii! (FOTO)

Iesise in fata blocului dintr-un cartier din Drobeta Turnu-Severin si a vazut mai multe pisiciadunate langa o masina. S-a apropiat sa vada ce se intampla si a incremenit. De la farul.

Theresa May considera drept inacceptabila atitudinea lui Trump care le-a invitat pe mai multe membre ale Congresului sa paraseasca SUA

Premierul Marii Britanii, Theresa May, considera complet inacceptabile declaratiile presedintelui american, Donald Trump, potrivit carora mai multe membre de culoare ale Congresului ar trebui sa se intoarca in tarile de unde provin, relateaza BBC News.

VIDEO A plouat cu grindina in mai multe localitati din Buzau

Dupa furtuna de luni, gospodarii din mai multe localitati buzoiene au fost inundate si acoperite de gheata, dupa ce a plouat cu grindina. in satul Lipia, comuna Merei, ploaia torentiala s-a transformat in grindina de dimensiuni medii.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in mai multe judete

Meteorologii au emis duminica dupa-amiaza un nou Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabil in urmatorul interval de timp in mai multe localitati din judetele Bacau, Botosani, Suceava si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )