Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

B1 B1,
Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Robor la trei luni este de neoprit. Marti, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la 3,24%, potrivit BNR Totodata, indicele Robor la sase luni a ajuns la. continuă pe B1

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 20-25 noiembrie 2018. Vesti proaste pentru Berbeci. Trebuie sa fie foarte atenti

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 19-25 noiembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare.

Vesti proaste pentru romani! Legumele s-au scumpit, urmeaza carnea

Din cauza scumpirilor, fructele si legumele romanesti ramane pe tarabe. Clientii spun ca nu isi mai permit sa tina postul Craciunului. Un regim vegetarian este mai costisitor decat unul care in care gas.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,24%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,24%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

BNR anunta o lovitura pentru romani! EURO si ROBOR urca galopant

Economia duduie, ne anunta Dragnea si Dancila. in bucunarele romanilor se reflecta insa saracia. Euro si indicele ROBOR au crescut iar. Moneda unica europeana a ajuns, luni, la 4. 6650 lei, in .

Vesti bune pentru mii de bugetari! De ce vor beneficia de la 1 ianuarie 2019

Alaturi de cadrele didactice si personalul didactic auxiliar, si angajatii din administratia publica locala care nu locuiesc in localitatea in care lucreaza ar putea primi inapoi banii cheltuiti pentru a se.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )