LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • E oficial: Romania a trimis propunerea ca Ioana Petrescu sa devina vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii in locul lui Mihai Tanasescu
 • Romania a trimis in mod oficial propunerea ca Ioana Petrescu, fost ministru de Finante si consilier personal al premierului Victor Ponta, sa devina vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii (BEI) in locul lui Mihai Tanasescu, scrie Ziarul Financiar, care-l citeaza pe Eugen Teodorovici, actualul titular al portofoliului de la Finante.
  Adevarul.ro - 29 Oct 2015, 11:29

  Citeste articolul complet:
  E oficial: Romania a trimis propunerea ca Ioana Petrescu sa devina vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii in locul lui Mihai Tanasescu


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.599 sec.