Libnet.ro
UNICEF

15:15

Omul venit de pe Wall Street pentru a conduce BVB spune ca nu se teme de circul romanesc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Omul venit de pe Wall Street pentru a conduce BVB spune ca nu se teme de circul romanesc

Desi este o piata mica si care se chinuie sa iasa din anonimat de doua decenii, Bursa de Valori Bucuresti BVB) a reusit sa ruleze cinci directori generali in ultimii noua ani, schimbarile venind adesea ca urmare a rivalitatilor din. continuă pe Wall-Street Ro

Wall Street a inchis in urcare

Doi dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere.

Wall Street a deschis in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a inchis in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a inchis in urcare

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )