LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Orban: Deficitul este de 2,8% la zece luni. in realitate e mai mare, Guvernul PSD a amanat rambursari TVA de cel putin 5 miliarde lei
 • Deficitul bugetar se ridica la 2,8% din produsul intern brut, la zece luni, dar in realitate este mai mare, deoarece fostul Guvern a utilizat smecherii, precum amanarea rambursarilor de TVA si neplata lucrarilor, a declarat vineri premierul Ludovic Orban, in cadrul evenimentului Topul National al Firmelor Private din Romania, organizat de CNIPMMR.
  Adevarul.ro - 08 Nov 2019, 10:35

  Citeste articolul complet:
  Orban: Deficitul este de 2,8% la zece luni. in realitate e mai mare, Guvernul PSD a amanat rambursari TVA de cel putin 5 miliarde lei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.593 sec.