Libnet.ro
UNICEF

06:45

Orban: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Adevărul Adevărul,
Orban: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban a avut marti o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). Seful Executivului le-a transmis ca Romania e singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al acestui an. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

Tara in care oamenii fac 2 ani de inchisoare pentru masca. Are mai putine cazuri ca Romania

Intr-o tara oamenii sunt pedepsiti cu 2 ani de inchisoare pentru nepurtarea mastii. Aceasta tara, desi mult mai mare ca Romania, are mult mai putine cazuri. Etiopia este tara care isi incarcereaza cetatenii pana la doi ani daca incalca in mod intentionat restrictiile menite sa limiteze raspandirea virusului din China. Tara in care cei ce .

Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul copil lui Maia Morgenstern

De-a lungul timpului, celebra actrita, Maia Morgenstern a avut mai mult relatii, dintre care au rezultat trei copii, care ii mostenesc frumusetea. Cine este Claudiu Istodor, barbatul care i-a daruit primul.

Marea Britanie este prima tara care isi va vaccina personalul medical impotriva Covid-19

Personalul medical din Marea Britanie va fi vaccinat impotriva infectiei cu Covid-19 peste cateva saptamani, anunta Guvernul Marii Britanii, conform Daily Mail. Un e-mail al directorului NHS National.

REMAX ROMANIA; Cererea pentru case din T3 a crescut cu peste 50%

Noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unei analize realizate de REMAX Romania.

REMAX ROMANIA: Cererea pentru case din trimestrul 3, crestere cu peste 50% fata de aceeasi perioada din 2019

Potrivit unei analize realizate de REMAX Romania, noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Mircea Cartarescu s-a casatorit. WOW, cat de frumoasa este sotia lui cu care are un fiu

Un sentiment de bine trait recent de sotia lui Mircea Cartarescu a facut-o pe aceasta sa dezvaluie o imagine de la nunta cu marele scriitor, eveniment discret care a avut loc in vara acestui an. Cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu dupa 22 de ani de viata impreuna. Mircea Cartarescu s-a casatorit .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )