LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Parlamentul omoara 1.000 de mici comercianti de carburanti. Consultant: Lege facuta pentru o singura companie. Fermieri: Agricultura va fi grav afectata
 • Parlamentul a adoptat saptamana trecuta o propunere legislativa de completare a Codului fiscal, care obliga omoara de facto aproape 1.000 de comercianti angro de motorina, obligandu-i sa detina depozite speciale, ceea ce afecteaza la randul sau mii de fermieri care se aprovizioneaza de la acesti comercianti.
  Adevarul.ro - 06 Sep, 11:15

  Citeste articolul complet:
  Parlamentul omoara 1.000 de mici comercianti de carburanti. Consultant: Lege facuta pentru o singura companie. Fermieri: Agricultura va fi grav afectata


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.574 sec.