Libnet.ro
UNICEF

06:30

PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Gastronom Buzau GAOY), companie ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), propune actionarilor pentru adunarea din data de 26 martie, distribuirea sub forma de dividende aproape integrala a profitului de anul trecut, de 1,56 milioane de lei, valoarea dividendului brut/actiune fiind de 5,09 lei, nivel care, raportat la ultima cotatie a titlurilor GAOY, de 60 de lei, ofera un randament brut de 8,48%, reiese din raportul companiei remis operatorului pietei. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea va fi reaudiat n dosarul angajarilor fictive, n care este condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare / Instanta i-a pus n vedere sa se prezinte la termenul din 18 martie

Liviu Dragnea va fi reaudiat de catre completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia apartine instantei supreme, care i-a pus in vedere liderului PSD sa se prezinte la termenul din 18 martie al procesului, care pana acum a fost amanat de mai multe ori din cauza controverselor legate de desemnarea completurilor de cinci judecatori.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

DIN REZULTATUL PENTRU 2018 SIF Transilvania propune un dividend cu randament de 5%

Conducerea SIF Transilvania SIF3) propune actionarilor, pentru adunarea din data de 24 aprilie 2019, distribuirea din profitul anului trecut a unui dividend brut de 0,0121 lei/unitate, valoare care, raportata la cotatia SIF3 de ieri, de 0,2355 lei, ofera un randament al dividendului de 5,14%, reiese din raportul publicat de societatea de investitii financiare pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Patinaj artistic: Carolina Kostner, forfait pentru Mondialele din Japonia

Sportiva italiana Carolina Kostner, campioana mondiala din 2012, a anuntat ca nu va participa la Mondialele de patinaj artistic programate la Saitama 18-24 martie), in Japonia, din cauza unor unei probleme la sold si a unei fracturi la picior, relateaza AFP.

Be Eu: Schimbari importante pentru soferii din Uniunea Europeana

Europarlamentarii din comisia pentru protectia consumatorilor voteaza azi asupra elementelor de siguranta a vehiculelor care se vor aplica la nivelul UE. Sistemul de asistenta inteligenta pentru viteza ?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )