LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • PFA sau microintreprindere? Nu doar criteriul fiscal e important, dar daca activitatea este foarte profitabila, microintreprinderea pare a fi mai avantajoasa, spune Dan Badin (Deloitte)
 • Nu doar criteriul fiscal este important in alegerea variantei optime intre PFA sau microintreprindere, existand si alte aspecte care merita analizate in prealabil. Spre exemplu, un SRL poate distribui dividende doar dupa incheierea anului financiar dar, pe de alta parte, in cazul unui SRL raspunderea nu este extinsa la intregul patrimoniu...
  Hotnews.ro - 26 Oct 2015, 15:58

  Citeste articolul complet:
  PFA sau microintreprindere? Nu doar criteriul fiscal e important, dar daca activitatea este foarte profitabila, microintreprinderea pare a fi mai avantajoasa, spune Dan Badin (Deloitte)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.579 sec.