Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

B1 B1,
Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul. continuă pe B1

Piata neagra a atins noi cote ingrijoratoare. Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6 puncte procentuale mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu realizat de Novel Research.

Piata neagra a tigaretelor a crescut la 17,2% din total

Piata neagra a tigaretelor a crescut in luna martie 2018, cu 1,6 puncte procentuale fata de ianuarie 2018, pana la 17,2% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil citat de Agerpres.

Piata neagra a tigaretelor a crescut la 17,2% din totalul consumului, in martie 2018

Piata neagra a tigaretelor a crescut in luna martie 2018, cu 1,6 puncte procentuale fata de ianuarie 2018, pana la 17,2% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil. De asemenea, in primul trimestru al acestui an, media comertului ilicit.

Piata neagra a tigaretelor creste din nou

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu al companiei Novel, remis Redactiei.

Concurenta pe piata gazelor naturale din Romania - limitata de reglementarile din sector

Definirea cadrului legal prin adoptarea OUG 64/2016, inclusiv cu modificarile si ajustarile care se impun la nivelul legislatiei primare, trebuie sa reprezinte o prioritate, conform CC * CC: in perioada 2012-2016, in sectorul gazelor naturale nu a existat nici un segment de piata cu o concurenta reala O problema majora a pietei gazelor naturale din Romania, rezultata din analiza Autoritatii de Concurenta CC), este cea privind lipsa de predictibilitate si accentuarea, pe parcursul perioadei 2012-2016, a volatilitatii cadrului legislativ. Acest lucru a determinat, potrivit CC, o adaptare conjuncturala a furnizorilor la reglementari, cu consecinte in alocarea de resurse suplimentare. in acest context, definirea cadrului legal prin adoptarea OUG 64/2016, inclusiv cu modificarile si ajustarile care se impun la nivelul legislatiei primare, trebuie sa reprezinte o prioritate, conform CC.

Ce provocari a adus 2018 pentru managementul medical din Romania

Sistemul medical din Romania este cuprins de numeroase probleme, care afecteaza atat pacientii, cat si personalul medical. Pentru managerii medicali din Romania, 2018 este un an in care se vor confrunta cu o serie de dificultati: se intrevad atat.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu stie numarul ursilor din Romania

Desi este o chestiune ce tine de ministerul pe care il pastoreste, Gratiela Gavrilescu nu are nicio problema sa recunoasca faptul ca nu stie care este numarul ursilor din Romania. Noi nu cunoastem la.

Unde se afla Antonia, primul functionar public virtual din Romania

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. Pe nume Antonia, este vorba de un proiect de inteligenta artificiala, prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie,.

Antonia, robotul care reduce birocratia: Primul functionar virtual din Romania introdus la Cluj (VIDEO)

Adio stat la coada, nervi si plimbari interminabile de la un ghiseu la altul! Antonia este primul functionar virtual din Romania, care vrea sa reduca birocratia. Robotul isi desfasoara activitatea in.

Ies la iveala informatii socante dupa primul transplant pulmonar din Romania

Ies la iveala informatii socante dupa primul transplant pulmonar din Romania a fost realizat in mare secret la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Anul trecut, reporterii in premiera au realizat un.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3101 seconds )