LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ne plangem acum de cine ne va plati pensia? Stati sa vedeti cum vom plange, daca se adeveresc calculele Statisticii care arata ca populatia in varsta de munca din Romania se va injumatati (studiu)
 • Pana in anul 2060 populatia in varsta de munca din Romania se va reduce cu 44%, ajungand de la aproape 11 milioane de locuitori la numai 7,5 milioane, avertizeaza Institutul National de Statistica intr-un studiu obtinut vineri de HotNews.ro. Scaderea populatiei in varsta de munca va fi moderata pana in anul 2030, dupa care va accelera din ce in...
  Hotnews.ro - 30 Oct 2015, 14:50

  Citeste articolul complet:
  Ne plangem acum de cine ne va plati pensia? Stati sa vedeti cum vom plange, daca se adeveresc calculele Statisticii care arata ca populatia in varsta de munca din Romania se va injumatati (studiu)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.554 sec.