Libnet.ro
UNICEF

01:05

PMB: Primaria Capitalei nu majoreaza taxele si impozitele, ci doar pune in aplicare prevederile Codului Fiscal

B1 B1,
PMB: Primaria Capitalei nu majoreaza taxele si impozitele, ci doar pune in aplicare prevederile Codului Fiscal

Anunt crucial al Primariei Municipiului Bucuresti PMB) cu privire la noile taxe si impozite. Primaria Capitalei mentioneaza, referindu-se la Proiectul de Hotarare privind stabilirea nivelurilor impozitelor. continuă pe B1

Primaria Capitalei majoreaza norma de hrana in spitale

Primaria Capitalei a majorat cu 50 la suta norma de hrana pentru cele 19 spitale din subordinea municipalitatii, printr-un proiect de hotarare aprobat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), informeaza News. ro.

Primaria Capitalei clarifica situatia taxelor si impozitelor locale

Primaria Capitalei precizeaza, referindu-se la Proiectul de Hotarare privind stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in Municipiul Bucuresti incepand cu anul 2019, aprobat in sedinta CGMB de joi, ca, potrivit legii, Consiliul General adopta hotarari privind impozitele si taxele locale pentru anul urmator, punctand ca PMB pune in aplicare prevederile Codului fiscal, se arata inrtr-un comunicat dat publicitatii astazi.

Cu cat cresc taxele si impozitele locale in Bucuresti? Anuntul facut de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei precizeaza, referindu-se la Proiectul de Hotarare privind stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in Municipiul Bucuresti incepand cu anul 2019, aprobat in sedinta CGMB de jo.

Primaria Capitalei va amenaja o retea de 50 de cismele

Primaria Capitalei va amenaja o retea de 50 de cismele, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Acestea vor fi amplasate in locuri precum: Gara de Nord, Gara Basarab, Piata Ion Mihalache, Piata Domenii, Piata Victoriei, Piata Romana, Aeroport Baneasa, Spitalul Fundeni, Institutul Oncologic, Spitalul Universitar, Teatrul National, dar si o serie de biserici. Valoarea proiectului este de circa un milion de lei.

Primaria Capitalei a majorat cu 50 la suta norma de hrana in spitalele din subordine

Primaria Capitalei a majorat cu 50 la suta norma de hrana pentru cele 19 spitale din subordinea municipalitatii, printr-un proiect de hotarare aprobat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca a stabilit ca toate aceste spitale sa fie verificate de Corpul de control, pentru a nu mai exista situatiile in care unii angajati furau alimente.

Norma de hrana din spitalele administrate de Primaria Capitalei, majorata cu 50%

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi majorarea cu 50% a normei de hrana pentru bolnavii internati in spitalele administrate de Primaria Capitalei. De exemplu, la spitalul Gomoiu, norma de hrana pe zi pentru pacientii cu varste 0-3 ani creste de la 10 lei la 15 lei, iar pentru cei cu varste intre 3-18 ani, creste de la 12 lei la 18 lei, la maternitatea Filantropia pentru gravide sau lauze, norma de hrana va creste in medie de la 15 lei la 22,5 lei.

Primaria Capitalei vrea sa monteze 50 de cismele in Bucuresti

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca peste un milion de lei pentru montarea a 50 de cismele in Bucuresti, in locurile cele mai circulate de pietoni, precum Gara de Nord, zona centrala, Aeroport Baneasa, precum si in apropierea spitalelor, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) care va avea loc joi. Ideea montarii cismelelor a fost propusa de un bucurestean in campania Propune pentru Bucuresti, desfasurata anul trecut de municipalitate.

Compania de Drumuri si Primaria Capitalei au ncheiat un protocol prin care se vor consulta asupra proiectelor de infrastructura din zona Bucurestiului

Primaria Generala a Capitalei si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii rutiere CNAIR) au incheiat un protocol prin care cele doua institutii se vor consulta asupra proiectelor care ar putea viza obiectivele de dezvoltare ale Capitalei. Porotocolul semnat are o valabilitate de patru ani si va presupune ca reprezentantii celor doua institutii sp se intalneasca semestrial sau ori de cate ori va fi nevoie.

Primaria Capitalei anunta ca o comisie a Ministerului Mediului a aprobat proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete n Bucuresti-Ilfov pe 67 km

Comisia Tehnico-Economica a Ministerului Mediului a aprobat proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete in Bucuresti-Ilfov, pe o distanta de 67 km, proiect in valoare de 10 milioane de euro, executia primului lot, de 63,5 km, putand demara in luna iunie, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei: Proiectul de construire a 67 de kilometri de piste de biciclete, aprobat de Ministerul Mediului; lucrarile vor incepe in acest an

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat, sambata seara, ca a fost aprobat in Comisia Tehnico- Economica a Ministerului Mediului proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete, pe o distanta de 67 de kilometri. Valoarea lucrarilor este de 10 milioane de euro, iar realizarea pistelor va demara in acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )