LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Preferinta pentru cash, in crestere. Numerarul aflat in afara bancilor a crescut cu aproape 10%, la aproape 80 de miliarde de lei (raport BNR)
 • in anul 2019, valoarea banilor cash aflati in afara sistemului bancar a crescut cu 8,9 %, pana la 78,7 miliarde de lei Peste 16 miliarde de euro), ritmul de crestere fiind superior cu 1,8 puncte procentuale celui inregistrat in 2018, arata Raportul anual publicat de Banca Centrala. Cresteri ale sumelor de bani fizici se inregistreaza in...
  Hotnews.ro Actualitate - 27 Iun, 05:14

  Citeste articolul complet:
  Preferinta pentru cash, in crestere. Numerarul aflat in afara bancilor a crescut cu aproape 10%, la aproape 80 de miliarde de lei (raport BNR)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.548 sec.