LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Premiera: Bancile elvetiene publica lista conturilor care nu au mai fost accesate de 60 de ani / 40 de milioane de euro isi cauta mostenitorii / In lista figureaza si nume de romani
 • Pentru prima oara, bancile elvetiene au publicat miercuri pe un site dedicat (www.dormantaccounts.ch) informatii legate de conturile in adormire, care permite oricui sa verifice daca un stramos de-al sau a avut un cont in Elvetia si, daca este cazul, sa isi recupereze banii, scrie AFP.
  Hotnews.ro - 16 Dec 2015, 17:08

  Citeste articolul complet:
  Premiera: Bancile elvetiene publica lista conturilor care nu au mai fost accesate de 60 de ani / 40 de milioane de euro isi cauta mostenitorii / In lista figureaza si nume de romani


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.536 sec.