Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premiera in Romania: A fost inaugurata prima casa de schimb pentru Bitcoin

Adevărul Adevărul,
Premiera in Romania: A fost inaugurata prima casa de schimb pentru Bitcoin

In ultimii ani, criptomonedele au inceput sa fie din ce in ce mai populare. Ceea ce duce la cresterea cererii pentru solutii eficiente de achizitionare si vanzare a acestora. continuă pe Adevărul

Prima casa de schimb valutar care cumpara si vinde BITCOIN in regim automatizat

In zilele noastre facem plati cu cardul extrem de rapid. Ne vedem online cu persoane aflate la mii de km distanta. Trimitem instant galerii intregi cu poze. Mergem cu masina pe distante foarte lungi. Folosim frecvent tehnologii fara sa intelegem cu exactitate cum functioneaza. Folosim beneficiile acestor tehnologii.

La Paris a fost inaugurata Promenada Regina Maria a Romaniei

O portiune de pe promenada Senei din Paris, in proximitatea Turnului Eiffel, a primit, incepand de ieri, numele Reginei Maria a Romaniei. La inaugurare au fost prezenti Principesa Margareta, Custodele Coroanei, si Principele Radu.

Startup-ul fondat de romani, care-i ajuta pe englezi sa-si ia prima casa, primeste o finantare de 2 milioane lire

Proportunity, un startup cu sediul la Londra creat de doi tineri antreprenori romani, Vadim Toader si Stefan Boronea, care-i ajuta pe utilizatori sa-si gaseasca locuinta dorita, face estimari in ceeea ce priveste evolutia preturilor si ofera imprumuturi pentru avansul unui credit ipotecar, a primit o finantare de 2 milioane de lire.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )