Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pretul in Romania, aproape de MAXIMUL ISTORIC: Este cel mai mare din regiune

B1 B1,
Pretul in Romania, aproape de MAXIMUL ISTORIC: Este cel mai mare din regiune

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare miercuri, a ajuns la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, potrivit datelor operatorului bursier OPCOM, citate de Agerpres. Este vorba despre un nivel. continuă pe B1

Pretul energiei in Romania, aproape de MAXIMUL ISTORIC: Este cel mai mare din regiune

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare miercuri, a ajuns la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, potrivit datelor operatorului bursier OPCOM, citate de Agerpres. Este vorba despre un nivel.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

Pretul energiei in Romania, aproape de maximul istoric

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare maine, este cel mai mare din regiune si ajunge la un maxim orar de 630 de lei pe MWh.

HOROSCOP. Zodiile blestemate sa nu intalneasca niciodata dragostea adevarata. Este cel mai urat cosmar

Iubesc si sunt iubite, dar nu vor fi niciodata pe deplin fericite. Exista cateva zodii care nu vor cunoaste niciodata dragostea adevarata. Iata care sunt acestea si ce le impiedica sa iubeasca la.

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Pretul maxim al energiei electrice, la cote istorice

Pretul energiei electrice pe piata spot din Romania, cu livrare miercuri, este cel mai mare din regiune si ajunge la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, nivel foarte apropiat de maximul istoric, de 680 de lei pe MWh, inregistrat in februarie 2017, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM, citate de Agerpres.

Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut

Anul trecut, Mazda a vandut 2. 259 de vehicule in Romania, in crestere cu 16% comparativ cu anul anterior. Cel mai comercializat model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 763 de unitati vandute si un avans cu 71% fata de 2017.

VIDEO Copilaria, cel mai frumos cadou - campanie de promovare a vaccinarii la tv, n presa scrisa si online

Campania de promovare a vaccinarii Copilaria, cel mai frumos cadou, care are ca scop informarea parintilor si a publicului larg despre importanta si beneficiile vaccinarii, ce salveaza milioane de vieti anual in intreaga lume, a fost lansata astazi de Ministerul Sanatatii si UNICEF. Copilaria, cel mai frumos cadou este o campanie integrata, ce va fi prezenta pe posturile de televiziune, in presa scrisa si in online, cu o componenta outdoor.

RECORD! Un OU este cea mai popular post din istoria Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cel mai popular post din istoria Instagram. Fotografia a fost postata pe 4 ianuarie si a depasit repede recordul anterior, detinut de Kylie Jenner. Aceasta avea 18 milioane de like-uri la o fotografie cu fiica ei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )