LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • n primele 4 luni din acest an, Romnia a ncasat din exporturi putin peste 22 miliarde de euro, dar are de achitat importurile de aproape 26 de miliarde de euro
 • in primele 4 luni exporturile romanesti au crescut cu 9,7%, iar importurile cu 10,0%, fata de aceeasi perioada din anul trecut, au transmis luni reprezentantii INS. Deficitul balantei comerciale ianuarie-aprilie 2018 a fost de 3,72 miliarde euro, mai mare cu circa 380 milioane euro decat cel inregistrat in perioada 1.I-30.IV 2017.
  Hotnews.ro Actualitate - 11 Iun 2018, 09:45

  Citeste articolul complet:
  n primele 4 luni din acest an, Romnia a ncasat din exporturi putin peste 22 miliarde de euro, dar are de achitat importurile de aproape 26 de miliarde de euro


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.589 sec.