Libnet.ro
UNICEF

07:16

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2019 Transelectrica a realizat 95% din planul de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2019 Transelectrica a realizat 95% din planul de investitii

Marius Danut Carasol, presedintele directoratului Transelectrica: Intentionam sa dezvoltam activitatea si procesele dedicate accesarii fondurilor europene nerambursabile Directoratul Transelectrica TEL) si-a realizat obiectivele investitionale propuse la inceputul mandatului acum sase luni de zile, reusind sa realizeze in primul trimestru din acest an 95% din planul de investitii si sa incheie sase noi contracte de investitii, cu o valoare totala de 195 milioane de lei, pentru modernizarea si retehnologizarea instalatiilor electrice, anunta transportatorul printr-un comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN, CertAsig a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor, la 15,2 milioane lei

Compania de asigurari CertAsig a inregistrat, in primul trimestru al aces-tui an, o crestere de 5% a subscrierilor, comparativ cu perioda similara a anului trecut, ajungand la 15,2 milioane lei, a transmis, vineri, compania, printr-un comunicat.

Numarul de joburi vacante a scazut foarte usor in primele 3 luni. Din 2012 incoace, numarul de locuri de munca create depaseste numarul locurilor de munca desfiintate

In trimestrul I 2019, rata locurilor de munca vacante a fost de 1,18%, in foarte usoara scadere cu 0,02 puncte procentuale) fata de trimestrul precedent. Numarul locurilor de munca vacante a fost de 58. 200, in scadere cu circa 600 de joburi vacante fata de trimestrul anterior. Comparativ cu acelasi trimestru al anului 2018, numarul locurilor de munca vacante a scazut cu 200. Numarul de locuri de munca vacante s-a dublat in perioada 2013-2018, rata somajului ajungand la un minim istoric. incepand cu anul 2012, ca tendinta generala, in Romania, numarul de locuri de munca create depaseste numarul locurilor de munca desfiintate.

Vienna Insurance Group, scadere a volumului de prime brute subscrise cu circa 21% in primele trei luni, Profitul, taiat la jumatate

Primele brute subcrise de catre austriecii de la Vienna Insurance Group in Romania, unde controleaza companiile de asigurari Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, au scazut cu 20,9% in primele trei luni din 2019, comparativ cu aceeasi perioada de.

Rasturnare de situatie in cazul celor trei fetite din Bistrita intoxicate grav cu un insecticid folosit pentru deparazitarea oilor

Cele trei copile din Bistrita, care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica, sunt in continuare in stare critica. Fetitele de sase, optsi 12 ani auajuns la spital sambata seara. in loc.

Nasser al-Khelaifi (presedintele PSG), pus sub acuzare pentru coruptie in cazul alegerii Qatarului ca gazda a CM de atletism din 2019

Presedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser al-Khelaifi, a fost pus sub acuzare pentru coruptie activa in cazul atribuirii suspecte a organizarii Campionatelor Mondiale de atletism din 2019 catre Qatar, relateaza LEquipe.

TRANSELECTRICA, PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI 2019: Planul de investitii a fost realizat 95%

Transelectrica a realizat in proportie de 95% planul de investitii in primul trimestru al acestui an si au fost incheiate 6 noi contracte cu o valoare totala de 195 de milioane de lei, se arata intr-un comunicat al companiei.

Studiu al Comisiei Europene: 8 din 10 fosti studenti Erasmus+ s-au angajat in primele 3 luni de la absolvire

Peste 70% dintre fostii studenti Erasmus+ afirma ca inteleg mai bine ceea ce doresc sa faca in cariera lor viitoare atunci cand se intorc din strainatate, arata Studiul de impact privind Erasmus+ in invatamantul superior, elaborat de Comisia Europeana. Potrivit acestuia, 80% dintre studenti au fost angajati in termen de trei luni de la absolvire, iar 72% dintre acestia au declarat ca experienta in strainatate i-a ajutat sa obtina primul loc de munca.

FAKEBOOK: Doua MILIARDE de conturi FALSE au fost dezactivate de Facebook in 2019!

Facebook a dezactivat 2,2 miliarde in primele trei luni ale lui 2019 si incearca sa raspunda cresterii importante a numarului tentativelor de creare automata de conturi in scopuri rauvoitoare. Reteaua.

PENTRU ANUL 2019: Garanti a inregistrat un profit de 38 milioane lei

Garanti Bank a inregistrat un profit net de 31 milioane lei si venituri nete de 99,4 milioane lei. in primele trei luni, volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns la 7,25 miliarde lei, in timp ce depozitele au inregistrat un volum total de 7,85 miliarde lei, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Peste 1.000 infectii nosocomiale au fost raportate in primele 4 luni ale anului

Mai putin de unul din cinci spitale a raportat infectii nosocomiale in primele patru luni ale anului 2019, in contextul in care in Romania sunt, in total, 375 de spitale de stat. Pana in prezent, au fost raportate peste 1. 000 de cazuri de infectii nosocomiale in aceasta perioada, conform unui raport al Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate ANMCS).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )