LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Prognoze sumbre pentru HoReCa: 100.000 de angajati vor fi concediati pana la finalul anului. Multe restaurante nu se vor mai deschide niciodata
 • Circa 100.000 de angajati din sectorul HoReCa vor fi concediati pana la finele anului, iar industria va suferi pierderi de trei miliarde de euro, ca urmare a restrictiilor decise de Guvern in contextul pandemiei de Covid-19, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Calin Ile, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.
  Adevarul.ro - 07 Oct, 13:01

  Citeste articolul complet:
  Prognoze sumbre pentru HoReCa: 100.000 de angajati vor fi concediati pana la finalul anului. Multe restaurante nu se vor mai deschide niciodata


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.531 sec.