LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Proiectul care ii da Comisiei de Prognoza atributii pentru a urmari respectarea la virgula a programului de guvernare a trecut de Senat. Indemnizatii majorate
 • Proiectul de lege care modifica functionarea Comisiei Nationale de Prognoza, dublandu-i functiile si atributiile astfel incat sa urmareasca respectarea la virgula a programului de guvernare prin Consiliul de Programare Economica, a fost adoptat luni de Senat, cu indemnizatii marite substantial, dar si cu riscul sa fie neconstitutional.
  Adevarul.ro - 16 Mai 2018, 06:08

  Citeste articolul complet:
  Proiectul care ii da Comisiei de Prognoza atributii pentru a urmari respectarea la virgula a programului de guvernare a trecut de Senat. Indemnizatii majorate


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.565 sec.