Libnet.ro
UNICEF

16:46

Proprietarii Dedeman, inca o lovitura uriasa de zeci de milioane de euro. Fratii Paval vor sa cumpere ...

B1 B1,
Proprietarii Dedeman, inca o lovitura uriasa de zeci de milioane de euro. Fratii Paval vor sa cumpere ...

Patronii si fondatorii Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, vor sa achitioneze un pachet de 63,27 milioane de actiuni, echivalentul a 55,5% din producatorul de caramida Cemacon Cluj CEON), al. continuă pe B1

Aeroporturi Bucuresti organizeaza doua licitatii, in valoare totala de 3,2 milioane euro, fara TVA

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, vrea sa achizitioneze doua autospeciale PSI de interventie rapida si asistenta la aeronava, precum si servicii de intretinere si reparatii pentru sistemele de detectare a explozibililor din dotarea companiei, prin doua licitatii separate, cu o valoare totala de 3,2 milioane euro, fara TVA.

Digi a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut

Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut, de peste cinci ori mai mare decat in anul anterior, potrivit raportului financiar preliminar publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,1 milioane de lei 14,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 14,2 milioane de euro 66,5 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,5 milioane de lei 14,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 24 milioane de lei).

Ministerul Finantelor a atras 251,6 milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, miercuri, 251,6 de milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon pe 36 luni, la un randament mediu de 0,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). Valoarea nominala a emisiunii a fost de 200 de milioane de euro, insa bancile au suprasubscris oferta, pana la 308,6 milioane de euro, potrivit Agerpres.

3 milioane euro pentru primul Centru de Formare Profesionala Integrata din Romania. Unde se va construi

Primul centru de formare profesionala integrata din Romania va costa aproximativ trei milioane de euro, iar investitia se va face cu bani europeni.

BNR, anunt ingrijorator. Sute de milioane euro din depozitele strainilor au iesit doar intr-o luna. Efectele asupra cursului de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca strainii, in cea mai mare parte grupuri bancare, aveau, la finalul lunii decembrie a anului trecut, 2,6 miliarde de euro in depozite pe termen lung deschise la.

ştiri din Economie

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )