LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Rata anuala a inflatiei a urcat in ianuarie la 4,3%, cel mai mare nivel din iulie 2013. Cele mai mari scumpiri au fost la gaze, legume si fructe si combustibil
 • Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna ianuarie la 4,32%, cel mai inalt nivel din iulie 2013, cand a fost 4,41%, in conditiile in care gazele naturale s-a scumpit cu 3,79% fata de decembrie, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica (INS).
  Adevarul.ro - 14 Feb 2018, 09:54

  Citeste articolul complet:
  Rata anuala a inflatiei a urcat in ianuarie la 4,3%, cel mai mare nivel din iulie 2013. Cele mai mari scumpiri au fost la gaze, legume si fructe si combustibil


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.456 sec.