Libnet.ro
UNICEF

19:17

Rata inflatiei din zona euro s-a stabilizat in februarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata inflatiei din zona euro s-a stabilizat in februarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas stabila la 0,9% in februarie, nivel comparabil cu cel din luna ianuarie, arata datele preliminare ale Eurostat. Inflatia de baza core) a scazut de la 1,4% la 1,1% in februarie, in linie cu estimarile economistilor, evolutie venita pe fondul incetinirii ritmului de crestere a preturilor la bunurile de consum si intr-o masura mai mica datorata scaderii preturilor la servicii. continuă pe Ziarul Bursa

EUROSTAT: Inflatia in zona euro s-a mentinut stabila in februarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro este estimata la 0,9% in februarie, stabila comparativ cu ianuarie, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Surse: Soferita care a produs accidentul din zona Andronache din Capitala, plasata sub control judiciar pentru 60 de zile

Soferita care a cauzat accidentul din zona Andronache din Capitala,in urma caruia doua fete si-au pierdut viata a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile de catre magistratul de drepturi si.

GRAFIC Numarul judetelor din zona rosie a ajuns la 3 Rata infectarii cu coronavirus din toata tara

Judetul Cluj 3,15) s-a reintors in zona rosie din punct de vedere al incidentei cazurilor de coronavirus, unde se aflau deja Maramuresul 3,12) si Timis 5,07), potrivit datelor furnizate de autoritati luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )