LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Razboiul secret al Arabiei Saudite cu Rusia. De ce este importanta Siria pentru Putin si de ce exporturile rusesti de petrol in China i-au enervat pe sauditi
 • in timp ce presedintele Vladimir Putin incearca sa restabileasca influenta Rusiei in Orientul Mijlociu prin bombardamente in Siria de partea presedintelui Bashar al-Assad, Arabia Saudita un rival natural al regimului de la Damasc, intra in coasta Moscovei, livrand titei la pret de dumping in Europa, scrie Bloomberg.
  Adevarul.ro - 18 Oct 2015, 07:41

  Citeste articolul complet:
  Razboiul secret al Arabiei Saudite cu Rusia. De ce este importanta Siria pentru Putin si de ce exporturile rusesti de petrol in China i-au enervat pe sauditi


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.585 sec.