Libnet.ro
UNICEF

13:00

Razvan Cuc, incantat de lucrarile efectuate de un roman la Autostrada Transilvania: O sa finalizeze inainte de termen

Adevărul Adevărul,
Razvan Cuc, incantat de lucrarile efectuate de un roman la Autostrada Transilvania: O sa finalizeze inainte de termen

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, aflat vineri pe santierul autostrazii Transilvania, pe sectiunea Biharia - Bors, s-a aratat extrem de multumit de stadiul lucrarilor efectuate de un antreprenor roman, sustinand ca se asteapta ca lucrarile sa fie finalizate inainte de termen. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Lucrarile la Autostrada Transilvania, sectiunea Biharia - Bors au inceput in forta!!!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a fost vineri pe santierul autostrazii Transilvania si a fost incantat de ceea ce a vazut. Lucrarile la Autostrada Transilvania, sectiunea Biharia - Bors au inceput.

Razvan Cuc: Tronsonul de la granita al Autostrazii Transilvania va fi finalizat in acest an

Lucrarile la primul tronson din tara al Autostrazii Transilvania, de circa cinci kilometri, au demarat, practic, joi, in forta, a declarat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o vizita pe santierul din.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis Iohannis

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

Mana criminala e invocata acum si de ministrul Razvan Cuc: ce spune despre Metrorex

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, trimite cu gandul la o posibila mana criminala dupa problemele de la metroul bucurestean. Declaratiile sale aduc aminte de cele pe care le-a facut primarul Gabriela Firea, in contextul problemelor de sanatate pe care le-a avut. in ultima perioada, metroul bucurestean s-a confruntat cu mai multe probleme. Au fost constatate defectiuni [] .

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a trimis corpul de control la Metrorex

Este control la Metrorex dupa incidentele de zilele trecute cand circulatia metroului a fost ingreunata de defectiuni tehnice la sistemul de semnalizare. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a trimis corpul.

Razvan Cuc promite ca pune, astazi, in dezbatere publica proiectul pentru reglementarea activitatiiUber, Bolt si Clever

Intr-o intalnire cu reprezentantii Asociatia Coalitia pentru Economie Digitala, care reprezinta companiile de ridesharing Uber, Bolt si Clever, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a promis ca, in cursul zilei de astazi, va pune in procedura de transparenta decizionala proiectul de ordonanta care va reglementa activitatea de transport alternativ.

Razvan Cuc promite ca pune, astazi, in dezbatere publica proiectul de ordonanta pentru reglementarea activitatiiUber, Bolt si Clever

Intr-o intalnire cu reprezentantii Asociatia Coalitia pentru Economie Digitala, care reprezinta companiile de ridesharing Uber, Bolt si Clever, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a promis ca, in cursul zilei de astazi, va pune in procedura de transparenta decizionala proiectul de ordonanta care va reglementa activitatea de transport alternativ.

Ministrul Razvan Cuc: Proiectul de ordonanta ce reglementeaza serviciile de ride-sharing ar putea fi pus pe Transparenta saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta ce reglementeaza serviciile de ride-sharing ar putea fi pus pe Transparenta saptamana viitoare, insa vreau sa acesta trebuie sa fie echilibrat pentru toate partile, sa nu mai existe suparari nici din partea taximetristilor, nici din partea celor de la Uber, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

Razvan Cuc: De trei 3 apare o problema la un releu la depoul Berceni care perturba traficul metroului, nu vreau sa cred ca e un lucru care se intampla exact acum in plina campanie electorala

Nu as vrea sa cred ca aceste probleme in ultimele 3 zile apar tocmai din cauza - sa spunem asa - unor suparari ale unor oameni pe managementul de la metrou, a declarat miercuri Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca reactie la nemultumirile sindicalistilor de la metrou, care au pichetat ministerul, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )