Libnet.ro
UNICEF

07:15

Reactorul 2 de la Cernavoda va functiona la mai putin de trei sferturi din capacitate duminica, din cauza unei defectiuni

Adevărul Adevărul,
Reactorul 2 de la Cernavoda va functiona la mai putin de trei sferturi din capacitate duminica, din cauza unei defectiuni

Operatorul centralei nucleare de la Cernavoda, Nuclearelectrica, anunta ca reactorul 2 va functiona la o capacitate cu 27% mai mica decat in mod normel duminica, din cauza unei defectiuni aparute la partea clasica a unitatii. continuă pe Adevărul

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna.

Utile: Intrebuintari mai putin stiute ale lamailor; 8 obiceiuri surprinzatoare care te imbatranesc; Remediu cu piper pentru stimularea cresterii parului

Intrebuintari mai putin stiute ale lamailor. Cand vine vorba de diete, sanatate sau gust, lamaia are rol fruntas. Vitaminele oferite de aceasta sunt un bun aliat al sanatatii tale. Cum poate lipsa dintilor sa afecteze sanatatea?Desi lipsa unui dinte pare a fi doar o problema estetica, aceasta problema poate afecta mult mai mult intregul corp.

Mai putin de zece persoane au protestat la Cotroceni, dupa decizia lui Klaus Iohannis de a desemna premier PSD

Mai putin de zece persoane au protestat la Palatul Cotroceni, miercuri seara, dupa desemnarea Vioricai Dancila pentru postul de premier. Imaginile au fost prezentate si la Sinteza Zilei, dupa ce .

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

Carla Marangoni, cea mai batrana medaliata olimpica din lume, a decedat la varsta de 102 ani

Carla Marangoni, cea mai batrana medaliata olimpica din lume, a incetat joi din viata la Pavia, in nordul Italiei, la varsta de 102 ani, a anuntat Comitetul olimpic italian CONI).

Istoria celebrului tablou Mona Lisa si zece lucruri mai putin stiute despre faimoasa capodopera a lui da Vinci

Gioconda sau Mona Lisa, probabil cel mai faimos portret din lume, a fost pictat de Leonardo da Vinci intre anii 1503 si 1514 si astazi este admirat de milioane de turisti la Louvre.

Trei luni din an au vanzari record pe piata auto. Iata cand sa vinzi sau sa cumperi masini

Anul trecut, pe Autovit. ro au fost publicate peste 250. 000 de anunturi noi cu masini, martie fiind luna cu cele mai multe oferte in platforma, urmata de octombrie si mai. Valoarea autoturismelor vandute in 2017 pe Autovit. ro a atins 600 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )