Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reduceri eMAG electrocasnice. Preturi mai mici la frigidere, masini de spalat sau cuptoare

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG electrocasnice. Preturi mai mici la frigidere, masini de spalat sau cuptoare

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi:. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Reduceri eMAG televizoare. 10 modele perfecte pentru meciurile de la Campionatul Mondial

Vreti un televizor mai mare pentru meciurile de la Campionatul Mondial? Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Romania, in fata unui paradox: rata somajului e printre cele mai mici din Uniunea Europeana cu toate ca sunt putine locuri de munca

Romania se afla in fata unui paradox, arata cele mai recente statistici ale Eurostat. Concret, desi tara noastra inregistreaza una dintre cele mai mici rate ale somajului din Uniunea Europeana, si locurile de munca sunt putine.

Gata, e OFICIAL! PENSIILE romanilor sunt mai MICI! Cand se mai fac urmatoarele plati...

Pensia medie lunara s-a situat la 1. 122 de lei, cu 0,9% mai mica raportat la trimestrul precedent, arata datele Institutului National de Statistica. Raportul pe total dintre numarul mediu de pensionari de asigur.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )