Libnet.ro
UNICEF

05:15

Reduceri eMAG la unelte pentru gradinarit. Cele mai bune oferte de azi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la unelte pentru gradinarit. Cele mai bune oferte de azi

Daca vreti sa petreceti timpul cat mai eficient in gradina, aveti nevoie de uneltele potrivite. Magazinul online eMAG va ofera o serie de reduceri excelente in aceste zile. Pentru a profita. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautarea unui aparat foto sau accesorii, magazinul online emag. ro va ofera numeroase reduceri foarte bune. Pentru a profita de ofertele eMAG la aparate foto, intrati aici. Pasionatii.

Reduceri eMAG: Oferte bune la laptopuri de gaming

Daca esti in cautarea unui laptop de gaming performant, dar care sa vina si cu o reducere de pret, atunci ofertele de mai jos ar putea fi ceea ce cauti. Reduceri eMAG:Laptop de gaming ASUS ROG GL552V Modelul ASUS ROG GL552V vine cu un procesor i7-6700HQ, din generatia Skylake, care ruleaza la 2,6GHz, dar si [].

Reduceri eMAG. Ce oferte gasesti la telefoane in saptamana 14-18 august

Ofertele eMAG continua si in saptamana 14-18 august, astfel ca ai pana la 40% reducere la cele mai ravnite telefoane. Ce discount are un telefon Samsung Galaxy S7?.

Reduceri eMAG: Telefoane ieftine pe care le poti cumpara la oferta

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon ieftin care sa isi faca, totusi, treaba, atunci noile reduceri eMAG iti aduc cateva smartphone-uri din care il poti alege pe cel potrivit. Telefoane ieftine: SmartphoneHuawei P8 Lite Smartphone-ul are un ecran de 5 inci si iti pune la dispozitie rezolutie HD. Acesta se bazeaza pe un procesor Kirin [].

Recorduri Start-Up Nation: Unde sunt cele mai mari concentrari de firme pe metrul patrat...de apartament la bloc

O analiza mai amanuntita a listei publice cu firmele care au depus proiecte pentru programul Start-Up Nation si au primit numerele RUE numarul care atesta ordinea de inscriere in platforma electronica) scoate la iveala ce strategii au folosit unii dintre aplicanti ca sa-si mareasca sansele de a obtine banii. in Bucuresti, de pilda, peste 100 de proiecte vin de la firme care au declarat sedii sociale la sapte adrese; o buna parte sunt sedii sociale declarate in apartamente de bloc obisnuite unde apar inregistrate de la doua firme cum sunt cele mai multe cazul,la 20 de firme in doua camere, cum e cazul unui bloc de locuinte din sectorul 4, de exemplu.

VIDEO. Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Cele mai bine platite actrite din 2017. Niciuna de culoare nu se afla in clasament!

Forbes a facut public clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in anul 2017. Surprinzator, in top nu se afla nicio actrita de culoare, fapt ce a starnit discutii aprinse pe internet.

RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri VIDEO

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro. Procurorii sustin ca aceasta afacere a fost o metoda de a spala banii obtinuti din activitati criminale.

VIDEO RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )