Libnet.ro
UNICEF

08:45

REVOLUTIA FISCALA continua. Salarii mai mici in cazul personalului medical

B1 B1,
REVOLUTIA FISCALA continua. Salarii mai mici in cazul personalului medical

Revolutia fiscala continua si afecteaza si cadrele medicale, unii dintre ei constatand ca salariul a scazut chiar si cu 1. 000 de lei in ianuarie, fata de sfarsitul anului precedent. La colegele cu. continuă pe B1

10.000 de politisti au salarii mai MICI dupa cresterea de 25%. Carmen Dan: Nu exista niciun minus

10 mii de politisti s-au trezit cu bani mai putini dupa ce nu au mai primit un spor de munca sumplimentara. Trecerea contributiilor la angajat a facut ca medicii sa nu simta mult anuntata majorare a salariilor. In cazul lor insa, urmeaza o a doua marire, in martie, potrivit Stirile ProTV.

VIDEO Politist din Buzau, la primul salariu dupa revolutia fiscala: am cu 300 de lei mai putin, in conditiile in care salariul brut a crescut cu 700, 800 de lei

Revolutia fiscala diminueaza salariile politistilor din Buzau cu 300, pana la 800 de lei. Cei mai afectati sunt politistii de la investigatii, care pe langa pierderea cauzata de trecerea contributiilor catre angajator resimt si eliminarea sporului pentru serviciul de permanenta. 30 la suta dintre efective sunt in aceasta situatie, conform vicepresedintelui SNPPC Buzau, Vasile Bita.

VIDEO Politist din Buzau, la primul salariu dupa revolutia fiscala: Am cu 300 de lei mai putin, in conditiile in care salariul brut a crescut cu 700, 800 de lei

Revolutia fiscala diminueaza salariile politistilor din Buzau cu 300, pana la 800 de lei. Cei mai afectati sunt politistii de la investigatii, care pe langa pierderea cauzata de trecerea contributiilor catre angajator resimt si eliminarea sporului pentru serviciul de permanenta.

Business report:Revolutia fiscala mareste factura la intretinere; In tarile de langa noi, preturile la energie au ajuns negative. Cum este posibil si ce se intampla in Romania; CFR Calatori ar putea inchide 100 de rute

Intarzieri la autostrazi. Parlamentar: Cine nu-si face treaba, se reziliaza contractul! Constructor: Cum sa faci autostrada de 20 km in 12 luni?Mai multi. In tarile de langa noi, preturile la energie au ajuns negative. Cum este posibil si ce se intampla in Romania. Cele mai mici preturi de pe.

Revolutia fiscala loveste si in bolnavii incurabili

Asa-zisa revolutie fiscala continua sa faca victime, in pofida asigurarilor de tot felul date de g.

Guvernul nu a gasit inca o solutie pentru situatia mamelor afectate de revolutia fiscala

Guvernul nu a prezentat inca o solutie pentru a carpi situatia angajatelor care vor deveni mame si persoanele aflate in concediu medical afectate de revolutia fiscala. Purtatorul de cuvant al Executivului a precizat ca nici nu s-a discutat despre acest lucru in sedinta de astazi.

Revolutia fiscala pune pe butuci si Educatia. Profesorii isi vor primi salariile CU iNTARZIERE si in februarie

Efectele revolutiei fiscale se fac simtite in tot mai multe domenii. Dupa ce profesorii si-au primit, in ianuarie, salariile cu intarziere, se pare ca scenariul se va repeta in februarie, dupa cum.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )