LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • ROBOR la 3 luni a urcat miercuri la 2.73%. De ce se mprumuta bancile tot mai scump si unde s-ar putea situa ROBOR la sfrsitul anului?
 • Nivelul ROBOR starneste un interes tot mai crescut in ultima perioada, lucru de inteles avand in vedere ponderea mare a creditelor in lei cu dobanda variabila acordate romanilor. Miercuri, ROBOR la 3 luni a urcat la 2.73% si avand in vedere faptul ca e foarte plauzibil ca BNR sa mai urce in acest an dobanda cheie pentru a domoli inflatia, am...
  Hotnews.ro Actualitate - 09 Mai 2018, 13:24

  Citeste articolul complet:
  ROBOR la 3 luni a urcat miercuri la 2.73%. De ce se mprumuta bancile tot mai scump si unde s-ar putea situa ROBOR la sfrsitul anului?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.596 sec.