Libnet.ro
UNICEF

16:16

Romania are cele mai mici preturi din UE la benzina si motorina

Adevărul Adevărul,
Romania are cele mai mici preturi din UE la benzina si motorina

Pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub cel din Bulgaria 1,11 eurolitru), Ungaria 1,14 euro) sau Polonia 1,15 euro), conform European Commissions Oil Bulletin. continuă pe Adevărul

Business report: Romania are cele mai mici preturi la carburanti din Uniunea Europeana, chiar sub cele din Bulgaria; Green Deal ar putea inchide minele din Valea Jiului si Oltenia; Suedia testeaza prima moneda digitala din lume emisa de o banca centrala

O luna in plus pentru a gasi o solutie pentru CIECH Soda Romania si intreaga platforma chimica din Valcea. Aproape 600 de angajati raman in somaj tehnic. Ajutor de 3. 000 euro pentru fermierii care cultiva usturoi. Noua cerinta din acest an.

Cele mai tari genti din 2020

Marile case de moda si-au prezentat recent propunerile in materie de accesorii pentru anul acesta. Iata ce genti se poarta in 2020, conform tendintelor respectate de marii designeri.

Stirile ProTV: Top 5 cele mai puternice armate din lume in 2020. Cateva cifre halucinante

Campurile de lupta sunt in continua evolutie, iar tarile din intreaga lume pompeaza sute de miliarde de dolari in fiecare an in fortele armate, intr-o cursa pentru dezvoltarea celor mai avansate tehnologii si armamente.

Efectul neasteptat al coronavirusului. Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania

Conform unor statistici europene date publicitatii recent, Romania ar avea cele mai mici preturi la tot ce inseamna carburanti, fie ca vorbim de benzina, fie ca vorbim de motorina. Efectul neasteptat al coronavirusului Conform European Commissions Oil Bulletin pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub .

Tanara care, la 33 de ani, conduce unul dintre cele mai importante hoteluri din Romania. N-as pleca niciodata din tara

Catalina Iovan are 33 de ani si este nascuta in Herculane Caras-Severin). in momentul de fata, conduce Minerva Grand Resort, un hotel de patru stele, cu cel mai modern centru spa din tara, mentionat de doua ori consecutiv de publicatia The Guardian in topul celor mai bune zece destinatii de relaxare din Europa.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Sondaj: Igor Dodon are cele mai mari sanse sa obtina victoria la prezidentiale

Actualul presedintele, Igor Dodon, si lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sunt favoritii competitiei prezidentiale, conform unui sondaj realizat de compania de cercetare sociologica IMAS, in perioada 7-19 februarie 2020. Pe locul trei este situat liderul Partidului Democrat, ex-premierul Pavel Filip, transmite IPN.

INTERVIU Cercetatoarea Mihaela Miroiu:Cele mai multe femei active cultural, civic si politic sunt mai degraba femei singure

Cercetatoarea Mihaela Miroiu, coautoare a volumului Nasterea cetateniei democratice. Femeile si puterea in Romania moderna, spune ca pentru femei, a avea putere inseamna sa le faci altora viata mai buna, desi platesc aceste crezuri, de cele mai multe ori, prin sacrificii in viata personala.

UPDATE Coronavirusul se extinde in Italia: Al treilea deces, aproape 150 de persoane sunt infectate Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Milano Nu a fost gasit inca pacientul zero Zonele cele mai afectate sunt puse in carantina

O femei in varsta, bolnava de cancer si care se infectase cu noul coronavirus, a murit in Italia, au anuntat duminica autoritatile, ceea ce aduce la trei numarul deceselor in aceasta tara in care a fost confirmata pana acum infectarea a 149 de persoane, scrie AFP. Potrivit sefului Protectiei civil, Italia, cea mai afectata tara din Europa, are 110 contaminari in Lombardia, 25 in Veneto, 9 in Emilia-Romagna in jurul orasului Bologna), 2 in Latium Roma). -----UPDATE 23:20 Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Milano. Un medic dermatolog, care era deja spitalizat cu pneumonie la spitalul Sacco din Milano, a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Mediafax care citeaza milano. corriere. it. Si alti angajati ai departamentului au prezentat simptome compatibile cu cele date de COVID-19 si asteapta rezultatele testelor. MAE anunta ca, pana acum, nu sunt romani infectati cu coronavirus in orasele afectate din Italia.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )