LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Romania nu a facut inca pasi vizibili in implementarea Directivei privind prevenirea spalarii banilor. Ce impact are eaasupra mediului de afaceri
 • Romania nu a facut inca pasi vizibili in implementarea in legislatie a masurilor pe care le prevede directiva privind prevenirea spalarii banilor asupra mediului de afaceri, iar Comisia Europeana a solicitat deja tarii noastre opinia motivata pentru neindeplinirea obligatiei de transpunere, arata, intr-o opinie, Burcin Atakan, Partener EY Romania.
  Adevarul.ro - 12 Feb 2018, 12:21

  Citeste articolul complet:
  Romania nu a facut inca pasi vizibili in implementarea Directivei privind prevenirea spalarii banilor. Ce impact are eaasupra mediului de afaceri


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.479 sec.