LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Romania intervine intr-un proces international ca sa evite un precedent: posibila blocare a unui ajutor pentru investitorii chinezi din sectorul nuclear
 • Romania intervine in procesul in care Austria se opune acordarii de catre Marea Britanie, cu avizul Comisiei Europene, a unui ajutor de stat catre compania China General Nuclear Power pentru constructia unei centrale nucleare, Guvernul de la Bucuresti incercand astfel sa evite blocarea acestui ajutor, noteaza Profit.ro.
  Adevarul.ro - 02 Dec 2015, 20:09

  Citeste articolul complet:
  Romania intervine intr-un proces international ca sa evite un precedent: posibila blocare a unui ajutor pentru investitorii chinezi din sectorul nuclear


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.53 sec.