Libnet.ro
UNICEF

06:00

in Romania nu mai functioneaza decat 50 de licee agricole - De patru ori mai putine ca acum 20 de ani

B1 B1,
in Romania nu mai functioneaza decat 50 de licee agricole - De patru ori mai putine ca acum 20 de ani

In Romania nu mai functioneaza decat circa 50 de licee agricole, de patru ori mai putine decat in 1997, informeaza ZF, care citeaza date ale Institutului National de Statistica si ale World Vision. continuă pe B1

ANALIZA DELOITTE: Angajatii din Romania - planuri de remunerare mai atractive decat cei din alte tari

Planul de remunerare de tipul Stock Option Plan, ce presupune oferirea de actiuni in cadrul companiei angajatoare salariatilor-cheie, in anumite conditii, este mai favorabil fiscal comparativ cu ale altor state din regiunea Europei Centrale si de Est, rezulta dintr-o analiza Deloitte Romania remisa, astazi, Redactiei noastre.

E and Y: Profitabilitatea bancilor din SUA, mult mai ridicata decat a celor europene

Cele mai mari banci europene sunt mult in urma rivalelor lor din SUA in ceea ce priveste profitabilitatea si cota de piata, conform unei analize publicate ieri de firma de consultanta E and Y, transmite DPA.

Reducerile eMAG care iti fac Pastele mai fericit decat credeai

Sunt circa doua milioane de produse pe care eMAG le promite la pret mai mic inainte de Paste. Ca sa profiti la maximum de ele, iti arat aici cateva excelente. Campania de Paste de la eMAG.

PWC: Bursa de Valori Bucuresti, mai performanta decat titlurile de stat in ultimii 7 ani

Profitabilitatea medie anuala a indicilor bursieri a fost cu 4,8% peste cea a obligatiunilor guvernamentale in perioada 2012-2018, fapt care a recompensat investitorii care si-au asumat un risc mai mare alegand plasamentele pe piata de capital. Cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )