Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania de vacanta. Destinatiile mai putin cunoscute pe care merita sa le vezi

Adevărul Adevărul,
Romania de vacanta. Destinatiile mai putin cunoscute pe care merita sa le vezi

APET Asociatia profesionala a Emitentilor de Tichete) lanseaza campania de informare Romania de vacanta, prin care propune romanilor destinatii mai putin frecventate, dar care au potential maxim pentru o vacanta de neuitat. continuă pe Adevărul

Romania de vacanta, un proiect turistic care promoveaza destinatiile mai putin frecventate

Asociatia Profesionala a Emitentilor de Tichete a lansat campania Romania de vacanta, prin care propune romanilor destinatii mai putin frecventate, dar care au potential maxim pentru o vacanta de neuitat.

Bijuteriile arhitecturale putin cunoscute ale Constantei. Unde pot fi vazute vilele construite in stil maur sau Art Nouveau

Vila regala din statiunea Mamaia, o constructie de pe Stradela Vantului, Vila Constantinidi si Vila Mihail G. Sutzu sunt cele patru bijuterii arhitecturale care se afla pe lista monumentelor istorice din Romania.

Cutremur in Romania in urma cu putin timp: Ce se intampla in noul pol seismic al tarii

Un nou cutremur cu epicentrul in Galati a avut loc vineri la ora 13:31, conform INFP. Seismul a avut o magnitudine de 2,3, fiind situat la o adancime de 19 km. Este cel de-al doilea cutremur in mai putin de 24.

Romanul care a cucerit aurul mondial la matematica. Este vorba despre idei si rationament, mai putin despre formule

Are 17 ani si se pregateste singur. De fapt, la nivelul lui nu exista niciun profesor de matematica in Romania care sa-l mai poata invata ceva. Rezolva probleme timp de 5 ore pe zi si face totul din placere, deoarece considera matematica o arta a numerelor.

VIDEO Zece ani fara Florin Bogardo. Lucruri mai putin stiute despre radacinile sale italiene din Dragasani si viata sa de poveste cu imagini de colectie

Putini stiu insa despre faimoasa familie din care se tragea si despre radacinile saleitalienesti din Dragasani - Valcea.

Stirile ProTV: Cazul Caracal. Ce au patit mai multe femei care au relatat la politie tentative de viol si rapire

Dupa tragedia de la Caracal, cand Alexandra a cerut in zadar ajutor, tot mai multe femei din Romania vorbesc pe retelele de socializare despre experientele groaznice pe care le-au trait, atunci cand au apelat la autoritati.

BBC: Romania are cele mai criminale drumuri din Europa

Peste doar cateva zile, cei de la BBC vor difuza un reportaj construit in jurul ratei absurde a accidentelor rutiere din Romania. Din pacate, tara noastra este pe primul loc in Europa, la.

Tanar de 17 ani din Capitala, stropit cu adeziv de mai multe persoane care au vrut sa-i dea foc

Un tanar in varsta de 17 ani din Capitala a fost stropit de mai multe persoane cu substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l incendieze. Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri, iar anchetatorii incearca sa identifice agresorii, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )