Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii din 37 de judete au venituri mai mici decat media pe economie. Unde este polul saraciei

Adevărul Adevărul,
Romanii din 37 de judete au venituri mai mici decat media pe economie. Unde este polul saraciei

Castigul salarial mediu net lunar in anul 2019 s-a situat sub media pe economie in 37 dintre judete, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Criza COVID-19. Comisia Europeana, semnal de alarma: in anumite state din UE, situatia este mai rea decat in timpul varfului din martie. Trebuie luate masuri imediat ce apar semne de focare

Cu tot mai multe cazuri in majoritatea tarilor si sezonul gripei la orizont, Comisia Europeana si Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) au lansat o alerta generala, potrivit El.

Actrite din Romania cu iubiti mai tineri decat ele. Lia Bugnar are o frumoasa relatie cu Anghel Damian (FOTO)

Pentru multe vedete autohtone sau din strainatate, varsta este doar un numar atunci cand vine vorba de relatii. Multe cupluri sunt la fel de fericite ca in prima zi, cu toate ca ii despart cativa.

Solutia pentru toti romanii care au o Dacia veche: te costa mai putin decat una noua si mergi aproape gratis

Dacia Logan exista pe piata din 2004. Daca esti unul dintre oamenii care au cumparat una atunci, sau pana in 2010, e bine sa stii ca exista solutii de-a o moderniza. Si pretul nici nu.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ADRIAN TANASE, DIRECTOR GENERAL AL BURSEI DE VALORI BUCURESTI: Statutul de piata emergenta creeaza premisele finantarii la costuri mai mici, pentru companii

Avem discutii cu companiile energetice listate pentru ca acestea sa intre in indicii de piete emergente * Procesul de autorizare si implementare a Contrapartii Centrale va fi initiat la 1 octombrie Promovarea pietei noastre de capital la statutul de emergenta de catre agentia FTSE Russell este foarte importanta pentru companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), inclusiv pentru cele din domeniul energetic, deoarece se creeaza premisele finantarii investitiilor la costuri mai mici, a punctat Adrian Tanase, directorul general al pietei noastre de capital.

FLORIN CITU: O guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a negat ca Guvernul PNL ar urma sa taie salariile bugetarilor si pensiile si a precizat ca o guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine pe care trebuie sa le plateasca toata lumea.

Tomatele sau rosiile negre. Sunt mai sanatoase decat cele obisnuite, dar putini stiu de ele

Poate parea ciudat sa mananci rosii negre, insa specialistii sustin ca acestea sunt mult mai sanatoase decat cele obisnuite. Mai mult, gustul este identic cu cel al tomatelor normale, asadar ai toate motivele sa le consumi cu incredere. De ce sunt rosiile negre mai sanatoase? in urma cu cativa ani, cercetatorii britanici reuseau sa produca, .

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump, potrivit luiChristian Mestre. Mestre este profesor la Universitatea din Strasbourg si din 1993 la Colegiul Europei.

6 telefoane ieftine la eMAG: le cumperi si ti le livreaza mai repede decat pizza

EMAG are super telefoane ieftine chiar acum. Dar vestea si mai buna e ca le poate livra foarte repede. Mai repede decat iti vine mancarea comandata online. in 2020, eMAG s-a adaptat repede.

intalnire periculoasa. Un asteroid trece joi pe langa Terra mai aproape decat satelitii meteo

Un asteroid de marimea unui autobuz scolar trece joi pe langa Pamant, la o distanta mult mai mica decat cea la care orbiteaza unii dintre satelitii meteorologici, anunta presa internationala, citand surse apropiate de agentia spatiala americana, NASA.

ADRIAN TANASE, CEO BVB: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera

Ne dorim sa avem din ce in ce mai multe companii incluse in indici Universul pietelor emergente, adica dimensiunea fondurilor care urmaresc aceste piete, este de 50 de ori mai mare decat cel al pietelor de frontiera, iar universul pietelor dezvoltate este de zece ori mai mare decat universul pietelor emergente, a punctat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )