Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii vor putea imprumuta din nou statul. Ce dobanzi a anuntat Ministerul Finantelor

Adevărul Adevărul,
Romanii vor putea imprumuta din nou statul. Ce dobanzi a anuntat Ministerul Finantelor

Romanii vor putea imprumuta din nou statul, putand subscrie incepand de luni pentru noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, a anuntat vineri Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

Noi emisiuni Tezaur: Romanii vor putea imprumuta statul la dobanzi de 3,5 4,75% pe an, incepand de luni

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Perioada de subscriere se va incheia pe data de 31 august 2020.

Grinzile lui Anghel Saligny de la Cazinou, construite in urma cu un secol, au ramas intacte. Dupa finalizarea lucrarilor, vor putea fi admirate de vizitatori

Grinzile construite de Anghel Saligny la Cazinoul de pe faleza Constantei, arata ca noi dupa mai bine de 100 de ani. Dupa finalizarea lucrarilor la monument, vor putea fi admirate de catre vizitatori.

Buletin pentru copiii sub 14 ani. in ce conditii vor putea avea, de fapt, buletin

Cel mai important moment din viata unui viitor adolescent este acela al obtinerii buletinului, sau a cartii de indentitate cum se numeste acum. Pentru un copil de 14 ani acesta este unul din cele mai importante momente. Buletin la 14 ani, cu acordul parintilor Conform legislatiei de pana acum, un adolescent avea obligativitatea ca, dupa .

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Radu si Nicoleta Trifan, romanii care restaureaza satele din Banat

Cativa romani indragostiti de patrimoniul arhitectural au reusit sa infrumuseteze casele traditionale din mai multe sate din Banat. Zeci de voluntari au convins oamenii sa-si vopseasca fatadele caselor in culori specifice locului.

VIDEO Mii de femei au protestat din nou in Turcia fata de violenta domestica

Mai multe mii de femei au manifestat miercuri in toata Turcia pentru a cere guvernului presedintelui Recep Tayyip Erdogan sa nu retraga tara din Conventia de la Istanbul, tratat international menit sa combata violenta in familie, informeaza AFP si dpa.

Consiliul General al Capitalei a respins din nou propunerea de cedare a unei parti din Satul Francez

Proiectul privind darea in plata a unei parti din Satul Francez, in scopul stingerii obligatiilor ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )