LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Rovana Plumb: Nu va fi nicio dezangajare la nivelul fondurilor europene. Cu cat ne-am angajat, atat vom absorbi. S-au luat toate masurile
 • Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a admis marti ca exista intarzieri in ceea ce priveste absorbtia de fonduri europene pentru infrastructura rutiera si cea feroviara, dar a sustinut ca au fost identificate problemele si ca in cursul acestei zile se va intalni cu reprezentanti ai Comisie Europene si ai Bancii Europene de Investitii.
  Adevarul.ro - 12 Iun 2018, 11:47

  Citeste articolul complet:
  Rovana Plumb: Nu va fi nicio dezangajare la nivelul fondurilor europene. Cu cat ne-am angajat, atat vom absorbi. S-au luat toate masurile


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.55 sec.