LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Salariul mediu net a crescut cu 20 de lei in septembrie, la 1.833 de lei. Cele mai mari castiguri sunt in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in turism
 • Salariul mediu net a crescut in septembrie cu 1,1% (20 de lei) fata de august, la 1.833 e lei, in timp ce castigul salarial mediu brut a fost de 2.541 de lei, cele mai mari castiguri nete fiind in extractia petrolului si a gazelor, de 5.895 de lei, si cele mai mici in hoteluri si restaurante, de 1.075 de lei.
  Adevarul.ro - 06 Nov 2015, 10:54

  Citeste articolul complet:
  Salariul mediu net a crescut cu 20 de lei in septembrie, la 1.833 de lei. Cele mai mari castiguri sunt in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in turism


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.605 sec.