LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Sandalul pensiilor private, explicat de Moise Guran. Contributiile suplimentare introduse indocumentul postat din greseala pe site-ul Guvernului
 • Documentul publicat din greseala in programul legislativ al Guvernului, negat rand pe rand de politicieni, contine, pe langa suspendarea contributiilor la Pilonul 2, inca doua aspecte care au fost trecute cu vederea: faptul ca vor creste contributiile aferente pensiilor cu 84 de lei, suma ce va fi platita atat de angajat, cat si de angajator.
  Adevarul.ro - 22 Mai 2018, 08:19

  Citeste articolul complet:
  Sandalul pensiilor private, explicat de Moise Guran. Contributiile suplimentare introduse indocumentul postat din greseala pe site-ul Guvernului


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.539 sec.