LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Scandalul Volkswagen se extinde si la alti producatori. Seat si Skoda au folosit aceleasi motoare cu soft instalat. BMW, Mercedes, Opel, suspecte de emisii mari
 • Seat si Skoda, companii detinute de catre Volkswagen, au vandut masini cu motoare care fentau normele privind noxele. BMW, Mercedes si Opel sunt si ele acuzate de activistii de mediu ca vand autoturisme care polueaza in conditii normale de trafic mult mai mult decat prevad normele europene.
  Adevarul.ro - 24 Sep 2015, 18:53

  Citeste articolul complet:
  Scandalul Volkswagen se extinde si la alti producatori. Seat si Skoda au folosit aceleasi motoare cu soft instalat. BMW, Mercedes, Opel, suspecte de emisii mari


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.56 sec.